Josif Pančić

Упис првака

Упис деце у први разред за школску 2020/2021.годину.

Опширније

Завршни испит

Информације за осмаке поводом завршног испита.

Опширније

Ученички парламент

Ученички парламент бави се важним питањима из школе.

Опширније

Такмичења

Резултати школских, општинских, градских и републичких такмичења.

Опширније

Најновије вести

Почетак другог полугодишта Почетак другог полугодишта Настава у 2. полугодишту почиње у понедељак, 24.02.2020.године по следећем распореду:
Општинско такмичење из физике Општинско такмичење из физике Општинско такмичење из физике одржаће се у недељу 23.02.2020.године у 10 часова у основној школи Стефан Дечански, Милана Мијалковића 11.
Бесплатна припрема мале матуре за осмаке са Чукарице Бесплатна припрема мале матуре за осмаке са Чукарице Канцеларија за младе општине Чукарица и ове године организује бесплатну припремну наставу за полагање мале матуре за ученике осмог разреда чукаричких основних школа.
Светосавска приредба Светосавска приредба 27.јануар 2020.   Светосавска приредба одржана је у свечаној сали школе. Приредбу су припремили и извели ученици четвртих разреда.
Радионица Радионица "Модни шешир" У четвртак 23.1.2020. у сарадњи са Музејом примењене уметности у Београду одржана је радионица инспирисана изложбом "Мода у модерној Србији" коју до краја јануара можете погледати у музеју.

Представа "Срце моје школе"

17.април 2014.

 

 

 

РЕАЛИЗАЦИЈА ПРЕДСТАВЕ:

Слађана Тодоровић, проф. српског језика

Татјана Маћејка - Трајковић, проф. музичке културе

Драгана Ристић, проф. ликовног

ученици петих и седмих разреда

 

 

 

Галерија слика са Дана школе: